dimecres, 24 de març del 2010


TopCrono és una empresa dedicada al cronometratge professional i a l’organització d’esdeveniments esportius. Està dirigida per esportistes multidisciplinaris, coneixedors profunds de la pràctica esportiva a l’aire lliure.
La nostra activitat principal és el cronometratge d’activitats a l’aire lliure motoritzades o no. Per a això, comptem amb material d’última generació: transponders per curses multitudinàries i sistema de foto- cèl·lula per les curses individuals.
Principals serveis:
Gestió de les inscripcions i participants a través de pàgina web, amb atribució de dorsal on-line.
Cronometratge d’alta precisió (1/100 segon).
Publicació de resultats en directe a l’arribada gràcies a pantalla de leds.
Publicació de resultats en format paper, ofimàtic i on-line.
Personalització de dorsals.
Disponibilitat d’arc inflable a l’arribada.


Serveis dirigits a:

Curses d’atletisme: cros, marxes, mitges maratons, maratons i curses populars.
Curses de ciclisme en totes les seves modalitats: ruta, btt, cross-country, descens, contra rellotges, marxes populars...
Muntanya: travesses, ultra trails, quilòmetres verticals, duatlons, raquetes, etc.
Natació: travesses en aigües obertes.
Triatlons.
Esquí : alpí i de fons.
Raids d’aventura
Esports de motor, des de quads fins a curses de motos, moto cros... fins a curses de cotxes teledirigits.


Suport tecnològic

Cronometratge per transponder (xip actiu) d’alta precisió que permet la gestió d’un gran nombre de corredors simultàniament a la línia d’arribada, gestionant automàticament els temps de cada participant i reduint així els temps de publicació de resultats i possibles errors per traspàs de dades manualment.

El xip que utilitzem té en unes dimensions reduïdes i pot ser col·locat en qualsevol part del cos i en qualsevol posició , com també sobre el mitjà utilitzat per la prova (bicicleta o vehicle de motor ).

Igualment també disposem de cronòmetres de precisió per cronometrar esdeveniment on el participant realitza una cursa individual en un circuit marcat. (Contra rellotges i curses d’esquí alpí ).

Existeix a més la possibilitat de combinar els dos sistemes de cronometratge (xip i cèl·lula) per determinats esdeveniments si s’escau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada